Для добудови «Північного потоку-2» спецбаржу оформили на компанію з однієї людини
Nord Stream 2

До 31 грудня у водах Німеччини спеціалізована баржа «Фортуна» укладатиме труби для газопроводу «Північний потік-2». Судно вже вдруге за два місяці змінило власника. Тепер транспортний засіб належить ТОВ «КВТ-Рус».

Про це повідомляє російське видання «РБК».

Раніше власником баржі було ТОВ «Універсальна транспортна група». Компанія придбала судно у гонконгської Strategic Mileage на початку жовтня 2020 року. Наразі невідома точна дата, коли «КВТ-Рус» отримала у власність «Фортуну».

Довідка

«КВТ-Рус» — це московське мікропідприємство. У 2019 у компанії практично не було активів, у касі значилася тільки одна тис. руб. При цьому виручки не було.

Зараз на підприємстві працює одна людина — її гендиректор і засновник Сергій Малков. Відомо, що він керує ЗАТ СП «Аеропріма». Воно зареєстрованим за тією ж адресою, що «КВТ-Рус».

10 грудня 2020 року «КВТ-Рус» змінила зареєстрований основний вид діяльності — з оптової торгівлі водопровідним та опалювальним устаткуванням на надання послуг з перевезень. Додатковий вид діяльності змінили з виробництва насосів і компресорів на діяльність морського вантажного транспорту.

Chas News повідомляв, що Конгрес США схвалив війскову допомогу Україні та санкції проти «Північного потоку-2».

Раніше США ввели санкції проти російських компаній через робітників з КНДР. 

Напередодні «Нафтогаз» відреагував на нові санкції США проти «Північного потоку-2».

Будівництво «Північного потоку 2» в економічній зоні Німеччини російська сторона планує відновити у грудні