Джонні Деппа «попросили піти» з «Фантастичних звірів» через програш в суді про побиття дружини
Getty Images

Американський актор Джонні Депп програв у Високому суді Лондона справу про наклеп проти британської газети The Sun. Раніше видання написало, голлівудська зірка бив вже колишню дружину Ембер Херд.

Через таке рішення суду Депп залишив зйомки нового фільму фентезійної серії «Фантастичні звірі». У листі до фанатів актор розпові, що його «попросили піти» та що він «поважає це прохання і погодився з ним».

Про це повідомляє BBC.  

Водночас Депп назвав вирок суду «сюрреалістичним», тому актор подасть апеляцію. При цьому він наголосив, що «це не змінює мої плани розповісти правду».

Студія Warner Bros. підтвердила, що Депп припинив зніматися у фільмі. У стрічці актор грав одну з ключових ролей — темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда. Тому студія проведе новий кастинг на цю роль. 

Передісторія

У 2018 році у британській газеті The Sun вийшла стаття про побиття акторки Ембер Херд. У ній йшлось про те, що Джонні Депп у шлюбі бив свою дружину.

57-річний актор подав до суду через статтю. Нещодавно суд визнав, що стаття виявилася «по суті правдивою». На суді розглядали подробиці стосунків між експодружжям Деппом та Херд у 20132016 році.

Chas News повідомляв, що британська платформа визначила найстрашніше кіно за прискоренням серцебиття у глядачів.

Раніше ми писали, що голлівудські режисери закликали Сенат врятувати кінотеатри.

Хто такий Сарік? Може, то він вбив Еріку?