Екснардепа Семена Семенченка взяли під варту
Семен Семенченко

Печерський районний суд Києва на засіданні у п’ятницю, 26 березня, обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Семену Семенченку у вигляді тримання під вартою. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування.

«Суд ухвалив рішення відправити мене за ґрати. Хочу сказати: все це провокація спецслужб Російської Федерації, яка хоче припинити діяльність компанії, що боролася з ПВК «Вагнер» за кордоном», — сказав Семенчеко у відеозверненні із зали суду.

 

Йду за ґрати. Заперечую всі звинувачення і бруд котрий був заготовлений спеціально для цього дня. Нехай ті хто буде після нас будуть більш розумнішими і не так вірити в свою власну Державу. Прошу допомогти моїй родині. Слава Україні.

Posted by Семен Семенченко on Friday, March 26, 2021

За його словами, зброю, яку начебто знайшли у тренувальному таборі, «відкопали в лісі» і до нього немає жодного відношення.

Колишній нардеп Семен Семенченко, якого підозрюють у створенні приватної військової компанії, завітав до київського управління Служби безпеки України для отримання підозри. Свою провину він заперечує.

СБУ накрила «приватну армію», організовану колишнім народним депутатом