Ексопозиціонер Протасевич відхрестився від ув'язненої Софії Сапеги та заявив про одруження

Роман Протасевич, білоруський ексопозиціонер, заявив, що його більше нічого не пов'язує із колишньою дівчиною Софією Сапегою, яку засудили до шести років в'язниці.

Про це ексголовред телеграм-каналу NEXTA написав у своєму блозі

Він поспівчував дівчині, яка отримала реальний термін, але зазначив, що спочатку їй загрожувало 20 років ув'язення, тому кінцевий результат Протасевича «хоч трохи втішає». 

Колишній опозиціонер запевнив, що його стосунки із Сапегою погіршилися ще до затримання і вони нібито планували їх закінчити. Після арешту пара якийсь час жила разом, але потім розійшлась. Протасевич зазначає, що не спілкувався з колишньою дівчиною близько семи місяців.

Також він розповів, що одружився. Але хто його дружина, невідомо, оскільки її обличчя на фотографії прикрили.

Нагадаємо, 23 травня 2021 року в Мінську примусово посадили літак авіакомпанії Ryanair. У ньому летіли Роман Протасевич та його дівчина Софія Сапега.

Їх затримали, а вже 3 червня опозиціонер заявив про співпрацю з білоруським слідством. Разом із дівчиною його перевели на домашній арешт, але сам Протасевич до в'язниці поки не потрапив.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Білоруські сенатори підтримали закон про смертну кару за підготовку терактів