«єПідтримка» стартувала в пілотному режимі. Як долучитися?

В понеділок, 13 грудня 2021 року, в Україні стартував пілот «єПідтримки», за якою вакциновані громадяни можуть отримати 1 тис. грн на певні послуги та товари.

Повноцінно програма має стартувати 19 грудня.

Мінцифри пояснило, як вже зараз можна зареєструватися на отримання «Вовиної тисячі».

Для цього треба оновити додаток «Дія», відкрити його та записатися на «єПідтримку».

 

Як записатися на пілот проєкту єПідтримка в Дії❓Інструкція💥 Створили для вас інструкцію, як долучитися до пілоту та оновити застосунок Дія. Станьте першими, хто скористається найзручнішою послугою виплат у світі💥 👀Тож як оновити Дію? 1️⃣ авторизуйтеся в застосунку зручним для вас способом 2️⃣ натисніть Меню у правому нижньому куті екрана 3️⃣ у списку виберіть Оновити застосунок та натисніть 4️⃣ Дія перенаправить в AppStore, Google Play чи App Gallery. Натисніть Оновити От і все!👐🏻 Після оновлення мерщій відкривайте Дію та записуйтеся на пілот проєкту єПідтримка🤗 Детальніше про оновлення дивіться у відеоролику📹 Не забудьте поставити ❤️ та переслати допис кільком друзям.

Posted by Дія on Saturday, December 11, 2021

Зранку, 13 грудня, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що 1 348 137 користувачів вже записалися на бета-тестування послуги. А в рамках проєкту відкрито 1 035 225 віртуальних карт.

Раніше Сhas News повідомляв, що українські банки почали пропонувати своїм клієнтам відкрити віртуальні карти для отримання грошей за програмою «єПідтримка».

За словами Федорова, зараз це можна зробити в Monobank, «А-банку» та «Альфа-банку». Міністр пообіцяв, що 13 грудня до проєкту долучиться «ще один великий банк».

«Вовина тисяча»: як отримати, де та коли можна витратити