Герцогиня Сассекська зізналась, що вони з принцом Гаррі втратили другу дитину
Getty Images

Герцогиня Сассекська Меган зізналась, що цього літа вони з принцом Гаррі втратили другу дитину. Вже після переїзду пари до США у Меган стався викидень.

Про це вона розповіла у своїй авторській колонці у New York Times, назвавши статтю «Втрати, які ми розділяємо».

39-річна Меган розказала, що це трапилось у липні. Зранку вона займалася звичайними справами, опікувалась однорічним сином Арчі, який народився у травні 2019 року.

«Це був звичайний ранок. Приготувати сніданок. Нагодувати собак. Прийняти вітаміни. Знайти загублену шкарпетку. Зібрати волосся у хвіст, перш ніж дістати сина з ліжечка. Змінивши йому підгузник, я відчула різкі судоми. Я опустилась на підлогу з сином і наспівувала йому колискову, щоб ми обоє могли заспокоїтись», — пише Меган.

Вона згадує свої відчуття: тримає першу дитину і розуміє, що втрачає другу.

«Через кілька годин я лежала на лікарняному ліжку, тримаючи чоловіка за руку. Я відчувала його долоні, мокрі від наших сліз... І намагалася уявити, як ми зцілюємось».

Гаррі і Меган одружилися 19 травня 2018 року. В січні 2020 року пара оголосила, що має намір скласти королівські обов’язки і жити приватним життям. Згодом вони переїхали до США, звідки родом Меган.

У вересні цього року Гаррі та Меган оголосили про свої плани стати продюсерами і підписання багаторічного контракту з Netflix.

Принц Чарльз представив колекцію одягу