«Головне — не нашкодити своїми домислами»: засновник «Азову» розповів про евакуацію бійців з Маріуполя

Засновник полку «Азов» Андрій Білецький закликав людей не розповсюджувати домисли про евакуацію українських військових з «Азовсталі», аби не нашкодити операції з їхнього порятунку.

Про це він сказав у відеозверненні, яке оприлюднив у Telegram.

«Наразі головне завдання — це врятувати інших людей. Вони ще знадобляться безумовно Україні. І головне зараз — не нашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами тощо, самої операції з порятунку бійців. Тому маю велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на «Азовсталі» або до тих, у кого є якісь там секрети, інсайди і кому необхідно з усім світом поділитися цими інсайдами — залиште їх при собі, як і власні думки», — сказав Білецький.

За його словами, за два-три дні сам гарнізон надасть офіційну інформацію щодо їхньої евакуації з Маріуполя.

«Наразі можу сказати, що гарнізон на зв'язку. Знаю, що там відбувається. Гарнізон на місці, гарнізон зі зброєю в руках», — резюмував Білецький.

Раніше повідомляли, що сім автобусів з українськими військовими, які вийшли із заводу «Азовсталь», привезли до СІЗО окупованої Оленівки та хочуть їх допитати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ОНЛАЙН війни в Україні. 17 травня. Евакуація з «Азовсталі», реакція Вассермана