Головнокомандувач ЗСУ розповів, що для нього означатиме перемога над росією

Валерій Залужний, головнокомандувач ЗСУ, заявив, що для нього перемога у цій війні — це знищення ворога, який знаходиться на нашій землі, і звільнення всіх захоплених ним територій.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook після телефонної розмови з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Крім того Залужний поінформував американського генерала про оперативну обстановку.

За словами головнокомандувача ЗСУ, вона залишається складною, однак «наш настрій бойовий і ми націлені лише на Перемогу».

«Останнім часом росія вдається до тактики масованого використання надзвукових протикорабельних крилатих ракет типу Х-22 за вказаними об'єктами. Так, минулої доби по Кременчуцькому нафтопереробному заводу противник застосував 12 крилатих ракет, дві з яких вдалося збити з ПЗРК «Стінгер» причин противником цієї тактики є відмова від застосування авіації, яка зазнає великих втрат», — написав Залужний.

раніше у британській розвідці заявили, що командування рф відчуває тиск через необхідність успіху в операціях на Донбасі.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Супутник зафіксував, як ЗСУ атакують російський корабель біля острова Зміїний (фото)