Валерію Залужному — 50: як військові та політики вітають «Залізного генерала» (фото, відео)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний 8 липня відзначає свій ювілей. Генералові цього дня виповнилося 50 років. У мережі як військові та політики щиро вітають Залужного з цією визначною подією та бажають йому всього найкращого та, звісно ж, перемоги над загарбником. Символічно, що генерал святкує своє 50-річчя у 500 день повномасштабного вторгнення рф до України

Chas News зібрав привітання, які у цей день адресували «Залізному генералу».

Одним із перших привітав генерала начальник Генштабу ЗСУ Сергій Шаптала. Військовий зазначив, що з Залужним їх пов'язує доволі довга служба та дружба, крім цього, Шаптала подякував головнокомандувачу ЗСУ за надійність та службу його країні, а також запевнив, що до кінця підтримуватиме його у боротьбі проти окупантів.

Валерію Залужному — 50

Також привітав Залужного й командувач Сухопутних військ Олександр Сирський. Він побажав генералові міцної витримки та сил, а також, щоб до його наступного дня народження настала довгоочікувана перемога над російською армією.

Сирський побажав Залужному перемоги до наступного дня народження.

Валерію Залужному — 50

У Повітряних силах вирішили оригінально привітати Головнокомандувача ЗСУ з 50-річчям на тлі американської керованої авіабомби JDAM-ER на якій написано побажання для Залужного.

Оркестр 93 ОмБр виконує патріотичну пісню, в якій заспівали, що «Залужний наш батько, а ЗСУ — сім'я».

Командувач оперативно-стратегічно угруповання «Таврія» Олександр Тарнавський також написав щирі вітання головнокомандувачу ЗСУ. Тарнавський побажав здоров'я, сили та успіхів у боротьбі з російським ворогом, а також запевнив, що перемога обов'язково буде.

https://t.me/otarnavskiy/153

Згодом привітав Залужного і мер Києва Віталій Кличко. Він наголосив, що 50 років це «екватор», а попереду «ще найкраще та найпереможніше». Він також побажав Залужному многая літа й підкреслив, що саме головнокомандувач ЗСУ здобуває перемогу Україні.

https://t.me/vitaliy_klitschko/2171

Яскраве привітання виклав у мережу голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук. Він побажав Валерію Залужному бути завжди здоровим, а Бог буде завжди на його стороні.

Третя штурмова бригада передала святкові привітання з ювілеєм Валерію Залужному від російських полонених.

Крім того, бійці 3-ї штурмової бригади побажали генералу Залужному сталевої витримки та мудрих рішень.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Валерію Залужному — 50 років: найкращі цитати генерала