Хакери зламали групу «ВКонтакте» та закликали припинити війну

Хакери зламали соцмережу «ВКонтакте» та розіслали повідомлення про війну в Україні. Об’єктом зламу стала офіційна група цієї соцмережі і повідомлення отримали всі її підписники — а це більше 12 млн користувачів.

У повідомленнях сказано, що російська армія атакує цивільні об’єкти, вбиває простих людей, що знищені десятки тисяч російських солдат, тіла яких ніхто не збирається забирати. У повідомленні згадується, що російська економіка знищена, а росіян попереду чекає лише дефолт, ізоляція та бідність. «Якщо не зупинити війну сьогодні, то завтра вона прийде у ваш дім» — пишуть зламники.

Окрім того, автори цього месенджу заявляють про факт зламу всієї соцмережі та стверджують, що будь-яке повідомлення з підтримкою російських окупантів може трактуватися як злочин, що призведе до розшуку по лінії Інтерполу та арешту у будь-якій країні світу.

Нагадаємо, що активну кібервійну проти Росії веде угрупування Anonymous — вони зламували сайти Міноборони, Роскомнадзору та багатьох інших ресурсів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Anonymous зламали компанію Omega — дослідницький підрозділ «Транснефти»