«Хто як обзивається, той так і називається». Путін відповів Байдену (відео)

Президент РФ Володимир Путін побажав здоров’я лідеру США у відповідь на слова Джо Байдена, який погодився, що «Путін — убивця».

«Що стосується заяви мого американського колеги, ми дійсно, як він сказав, особисто знайомі. Що б я йому відповів? Я б сказав йому: будьте здорові! Я бажаю йому здоров’я», — сказав Путін під час відеоконференції з представниками тимчасово окупованих Криму і Севастополя, передає «Інтерфакс».

Президент РФ зауважив, що говорить це «без іронії та без жартів» і додав, що кожен бачить іншу людину так, як оцінює себе.

«У дитинстві ми у дворі сперечалися один з одним, ми говорили так: хто як обзивається, той так і називається», — зазначив Путін.

За його словами, що стосується «американського істеблішменту, керівного, правлячого класу, то його свідомість складалася в відомих і досить непростих умовах».

«Освоєння європейцями американського континенту було пов’язано з винищенням місцевого населення, з геноцидом, як сьогодні кажуть, з прямим геноцидом індіанських племен», — сказав Путін.

Курс російського рубля обвалився по відношенню до євро і долара після того, як президент США Джо Байден сказав, що вважає Путіна вбивцею.

А російські політики змагаються у критиці президента США Джо Байдена після його заяв 17 березня. 

Після заяви Байдена про «Путіна-вбивцю» Росія відкликала зі США свого посла для консультацій