І знову Скайнет володітиме світом. Netflix разом із творцями «Привида у броні» випустить аніме «Термінатор»
Getty Images

Netflix співпрацює з відомою японською аніме-студією Production I.G для створення мультиплікаційного серіалу про всесвіт Термінатора. Компанія оплачує рахунки за проєкт, який створюється командою Метта Томліна, сценариста фільму Netflix про супергероя «Проєкт Сила», та студією, найвідомішою продюсуванням телеадаптацій легендарної манги «Привид у броні».

Коли саме в «альтернативній реальності» відбуватиметься сюжет майбутнього аніме, мало що відомо, констатує The Verge.

Netflix не вперше працює з Production I.G. Окрім роботи над «Привидом у броні», студія відома серіалом «Психо-Пасс» та шалено популярним спортивним аніме Haikyu!! Разом із Netflix Production I.G випустила оригінальний серіал під назвою B: The Beginning (спочатку представлений під назвою «Ідеальні кістки»). Він дебютував у 2018 році, а довгоочікуваний другий сезон вийде на Netflix наступного місяця.

«Термінатор» — одна з найвідоміших науково-фантастичних історій, коли-небудь створених. І вона з часом лише стала актуальнішою для нашого світу. Новий анімаційний серіал розкриватиме цей Всесвіт так, як це ніколи раніше не робилося. Ми не можемо дочекатися, коли шанувальники побачать цю дивовижну нову главу в епічній битві між машинами та людьми» — заявив Джон Дердеріан, віцепрезидент Netflix з питань Японії та аніме, у заяві Variety.

На додаток до Production I.G, Netflix залучив Skydance Media, продюсерську компанію, яка працювала над двома останніми фільмами про франшизи «Термінатор».

Netflix активно транслює аніме. Анімовані твори різних стилів та жанрів були однією з «найгарячіших» категорій вмісту потокового сервісу за останнє півріччя.

За останні кілька років численні платформи виділили великі гроші, щоб придбати права на трансляцію існуючих аніме-серій і розробити нові, ексклюзивні. Вони можуть залучити нових підписників.

Netflix, безперечно, лідирує в пакеті, але й давні дистриб'ютори аніме, такі як Funimation та Viz Медіа, стали основними гравцями у бізнесі ліцензування потокових передач. Наприкінці 2020 року Sony заплатила майже $1,2 млрд за придбання сервісу потокової передачі аніме Crunchyroll від AT&T. Це свідчить про прихильність індустрії розваг до аніме.

Воно окупається: понад 100 млн домогосподарств переглянули принаймні один епізод аніме на Netflix у період з жовтня 2019 року по вересень 2020 року, повідомляло Variety восени минулого року.

Як ми писали раніше, 2021 рік, незважаючи на пандемію коронавірусу, буде щедрим на кінопрем'єри.

Фанати франшизи «Матриця» дізналися назву четвертої частини блокбастера