Як Індія протистоїть коронавірусу (фото)
Getty Images

В Індії шириться новий і заразніший варіант COVID-19. Навіть за офіційною статистикою щодня помирає більше 3 тис. осіб. Втім, реальна кількість жертв набагато більша. Крематорії змушені працювати день і ніч.

Франція вже направила заводи-генератори кисню на допомогу індійцям у боротьбі із пандемією. У неділю спеціальний вантажний рейс доставив вісім генераторних установок для виробництва кисню, які розмістять у лікарнях Делі, Хар'яни та Телангани.

Як ми писали раніше, федеральний уряд Індії звинуватили в тому, що він не відреагував на попередження наукових радників, які ще на початку березня попереджали, що шириться новий штам коронавірусу.

Світлини з фронту боротьби з COVID-19 — у фотопідбірці.

Getty Images

Медичні працівники в костюмах індивідуального захисту відвідують хворих на COVID-19 у центрі селища Ігор Співдружності (CWG), тимчасово переобладнаному під заклад охорони здоров'я в Нью-Делі, 2 травня 2021 року.

Getty Images

Важкий пацієнт у місті Гудварі в очікуванні госпіталізації.

Getty Images

Зграя голубів на пустій вулиці. Триває карантин. 1 травня 2021 року в Амрітсарі, Індія.

Getty Images

Родичі жертви COVID-19 сумують біля лікарні Батра в Туглакабаді. 1 травня 2021 року в Нью-Делі, Індія. Щонайменше 12 людей загинули в лікарні Деліс Батра в суботу через нестачу кисню.

Getty Images

Працівник крематорію збирає попіл під час прибирання після останніх обрядів для пацієнтів, які померли від COVID-19. 1 травня 2021 року, Нью-Делі, Індія.

Getty Images

Працівник крематорію у захисному костюмі серед тіл пацієнтів, які померли від COVID-19. 1 травня 2021 року, Нью-Делі, Індія.

Протидія COVID-пандемії. Україна закриє в'їзд для іноземців з Інді