Intel повністю припиняє роботу на ринку росії

У спеціальній заяві компанія Intel повідомила про повне припинення роботи на ринку росії: «Intel доєднується до світової спільноти, засуджуючи війну росії проти України та закликаючи до швидкого повернення до миру. Ми негайно призупинили всі бізнес-операції в росії, що стало продовженням нашого попереднього рішення призупинити всі поставки клієнтам у росії та білорусі… Ми працюємо над тим, щоб підтримати всіх наших співробітників у цій складній ситуації, включаючи наших 1200 співробітників у росії. Ми також запровадили заходи щодо безперервності бізнесу, щоб мінімізувати збої в нашій глобальній діяльності».

В цій заяві не сказано, чи планується закриття російського офісу Intel. Доповнення про підтримку російського персоналу може означати, що офіс працюватиме й надалі, принаймні, до завершення трудових договорів. Натомість в заяві чітко сказано, що поставок нової продукції  Intel на ринок росії не буде.

Chas News раніше повідомляв, що AirBnb заборонив росіянам та білорусам використовувати сервіс бронювання. Натомість Microsoft продовжить працювати на російському ринку.

 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.