«Кадировці» щодня несуть величезні втрати на війні в Україні, але це приховують — росЗМІ

Підрозділи, які підпорядковуються главі Чечні Рамзану Кадирову, щодня зазнають великих втрат загиблими і пораненими, але це добре приховується через PR-технології. 

Про це повідомляють журналісти російського видання «Важные истории», посилаючись на джерела у владі Чечні та родичів загиблих.

Джерело журналістів видання, яке бере участь у транспортуванні тіл загиблих чеченців з України додому, підтверджує, що підрозділи з Чечні зазнають великих втрат вбитими і пораненими щодня.

Водночас «кадировські» війська в Україні створюють у соцмережах та російській пропаганді образ чи не найбільш успішних формувань.

Над цим працює Адам Делімханов, депутат Держдуми рф. Він особисто комунікує з командирами формувань так званих «ДНР» і «ЛНР», забезпечує надходження добровольців (не лише з Чечні) в російські підрозділи на території України, тиловим забезпеченням, насамперед, «кадировців», а також займається інформаційним супроводом діяльності Кадирова.

Родичі загиблих чеченців кажуть, що охочим поїхати воювати в Україну пропонують значні виплати готівкою відразу перед перекиданням у театр бойових дій.

Сьогодні Кадиров у своєму telegram-каналі оприлюднив відео, на якому начебто підтверджують виплату готівкою 300 тис. рублів.

Також до інформаційної роботи активно залучений Ахмед Дудаєв, міністр інформації Чечні, який організовує приїзд російських пропагандистів, блогерів, а також іноземців до місць дислокації «кадировців», які знімають відео про нібито вправність у веденні бою.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Суспільство рф серйозно розглядає Рамзана Кадирова як наступника путіна — ЦПД