«Кармічне самогубство». Ймовірна донька Путіна дала перше інтерв'ю
Instagram / Луїза Розова

Ймовірна донька президента Росії Єлизавета Кривоногих дала інтерв'ю журналу GQ. В ньому вона розповіла, як розслідування видання «Проект» вплинуло на її життя, а також чим вона займається зараз.

Видання «Проект» в листопаді 2020 року випустило розслідування про доньку російського мільярдера Світлани Кривоногих. За інформацію журналістів, Єлизавета — ймовірно, є третьою донькою Путіна. Медійники кажуть, що про це свідчить спорідненість дівчини і президента РФ, зокрема, їхня вражаюча схожість.

Торік журналісти не опублікували фото Єлизавети з етичних міркувань. Проте пізніше в соцмережах все ж з’явилися її перші знімки. У Кремлі не прокоментували скандальне розслідування.

Дівчина каже, що після виходу розслідування «лежала три дні в ліжку із закритими шторами» і весь цей час «була в якійсь прострації». Трохи згодом вона почала видаляти свої фотографії з Instagram, «щоб вони не тиражувалися».

«Я завжди була чутливою людиною… але навчилася керувати ситуацією і можу сказати, що зараз мене не ображають коментарі людей. До мене приходять травмовані, скривджені люди, і я ділюся своїм добром, своєю любов’ю з ними, адже їм це й потрібно. А у відповідь злість якась або плани помсти — я вважаю, що це з розряду кармічного самогубства. Мені це не потрібно», — підкреслила Єлизавета.  

Вона розповіла, що зараз «навчається на менеджменті в сфері арту і культури», захоплюється фотографією та модою і розробляє свою міні-колекцію.

Дівчина погодилась, що має схожу зовнішність з російським лідером.

«Слухайте, по його юних фотографіях, напевно, так, схожа. Але, як виявилося, є дуже багато людей, схожих на Володимира Володимировича».

Про спорідненість з президентом РФ чи її батька інтерв'юєри не питали.

За офіційною інформацією, у Путіна є дві доньки — Марія (народилася в 1985 році в Ленінграді) і Катерина (народилася в 1986 році в Дрездені).

Донька Світлани Кривоногих народилася в 2003 році. У копіях документів, з якими ознайомилися журналісти видання «Проект», не вказаний батько, лише по батькові — Володимирівна.

Chas News повідомляв, що через відео про «палац Путіна» звільнився заступник головного редактора Mash. 

Рейтинг Путіна серед російської молоді впав на чверть (інфографіка)