Керівник антикорупційного центру в Харкові Булаха після обшуків виявив систему відеостеження
Unsplash

Керівник громадської організації «Харківський антикорупційний центр» Дмитро Булаха виявив систему відеоспостереження біля квартири після обшуків ДБР.

Про це заявили в Харківському антикорупційному центрі.

Зазначають, що учора Булаха знайшов систему відеостеження, яка була встановлена навпроти його дверей у квартирі у Харкові.

Систему візуального контролю та фіксації вилучила слідчо-оперативна група.

«Сподіваємось, поліція встановить коло осіб, які віддали наказ та змонтували систему стеження за керівником ХАЦ. Але після обшуків у Дмитра Булаха, які проводили співробітники ДБР/СБУ, можна спробувати припустити, хто її встановив», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 квітня стало відомо, що ДБР та СБУ провели обшуки в керівника громадської організації «Харківський антикорупційний центр» Булаха. Активіст заявив, що вважає слідчі дії політичним замовленням.

У ДБР натомість заявили, що їхні працівники за матеріалами СБУ розслідують провадження за фактом можливих зловживань під час зарахування на службу військових.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Глава СБУ відсторонив Вітюка і відправив на передову після розслідування «Слідства.Інфо»