Керівник СБУ вперше прокоментував вибух на Кримському мості

Україна мусила перерізати логістику російських військ, яка здійснюється незаконно зведеним Кримським мостом. Про це т.в.о. голови Служби безпеки України Василь Малюк розповів у інтервʼю журналістці Наталі Мосейчук. 

«Кримський міст. Відповідно до норм міжнародного права, до законодавства України, звичаїв і традиції ведення війни і оперативної обставновки, ми просто зобовʼязані перерізати логістику ворогу», – зазначив він.

Малюк додав, що дуже цікаво спостерігати за російським псевдослідством вибухів на мосту, у процесія якого окупанти затримали 22 своїх співгромадян.

Очільник СБУ пообіцяв, що справжні деталі українці дізнаються після перемоги, та додав, що росіянам і надалі слід чекати «привітів». 

«В нашому епосі є козак Мамай. Ця картина висить у мене в кабінеті. Він там зображений, сидячи з бандурою на ворожих черепах. Тому ворога спіткає на нашій землі виключно смерть. Хто прийшов з мечем, той від меча і помирає. Все, без варіантів», – заявив він.

Нагадаємо, 8 жовтня у результаті потужного вибуху було частково зруйновано автомобільну та пошкоджено залізничну частину Кримського мосту. ЗМІ одразу повідомляли, що за підривом стоїть СБУ, однак у спецслужбі цю інформацію відмовилися коментувати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Перевершили самих себе. Українці створили десятки мемів про Кримський міст (фото, відео)