«Київстар» усунув проблеми зі зв`язком після ранкового збою (оновлено)

У середу, 20 грудня оператор мобільного зв'язку «Київстар» повідомив про складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку «Мій Київстар» в низці міст на заході та півдні України. Абоненти скаржаться на збої в роботі.

Про це повідомила пресслужба компанії.

«Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше. Перепрошуємо за незручності», — йдеться у повідомленні.

На відсутність зв'язку та неможливість перевірити стан рахунку абоненти поскаржились у коментарях під останнім постом компанії «Київстар» у Facebook.

Оновлено

Суспільне з посиланням на пресслужбу компанії повідомляє, що «Київстар» усунув проблеми зі звʼязком та мобільним інтернетом, які виникли вранці у містах на заході та півдні. Сервіси працюють у звичному режимі, повідомили нам у пресслужбі компанії. 

У найближчий час в  компанії обіцяють повідомити про бонуси та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами звʼязку внаслідок хакерської атаки.

Нагадаємо, зранку 12 грудня в роботі одного з найбільших мобільних операторів України — «Київстару» — стався технічний збій. Згодом у компанії підтвердили, що стали жертвою «потужної хакерської атаки». Генеральний директор компанії Олександр Комаров заявив, що зруйнована частина віртуальної ІТ-інфраструктури. 

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У британській розвідці оцінили масштаби кібератаки на «Київстар»