Комітет з нацбезпеки вдруге рекомендує Раді відкликати Безуглу з посад

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Раді відкликати народну депутатку Мар'яну Безуглу з посад заступниці голови та члена комітету нацбезпеки.

Про це повідомляє представниця комітету Ірина Фріз.

«Комітет нацбезпеки, оборони та розвідки Верховна Рада України вдруге ухвалив рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступника Голови Комітету та члена Комітету. Це рішення потребує розгляду парламенту, яке має бути включено в порядок денний для схвалення народними депутатами», — написала Фріз.

Вона також додала, що людина, яка включена в базу Миротворця, не може продовжувати свою деструктивну діяльність на відповідних посадах.

Нагадаємо, що 6 січня У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання нардепки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. 11 січня Мар'яна Безугла заявила, що написала заяву на вихід з фракції та партії «Слуга народу». Втім, 22 квітня вона заявила, що залишиться у фракції. 17 липня Безугла остаточно вийшла із фракції «Слуга народу».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Знищують шанси на перемогу»: Безугла розкритикувала Сирського та Генштаб