Компанія Johnson & Johnson призупинила виробництво вакцини проти коронавірусу — ЗМІ
Getty Images

Наприкінці 2021 року компанія Johnson & Johnson тимчасово припинила роботу єдиного заводу, який виробляв вакцину проти коронавірусу Janssen.

Про це із посиланням на неназвані джерела написало видання The New York Times.

Відновлення виробництва на заводі в Лейдені (Нідерланди) очікують через кілька місяців. ЗМІ пише, що компанія, ймовірно, перемкнулася на «експериментальну, але потенційно більш прибуткову вакцину» від іншого вірусу.

Невідомо, чи вистачить запасів вакцини проти COVID-19, щоб у постачаннях не було паузи. Хоча затримки вже почалися у середині 2021 року. Десятки мільйонів доз не відправили вчасно у Південну Африку.

NYT зазначає, що вакцина Johnson & Johnson стала менш популярною у світі через порушення згортання крові — рідкісний побічний ефект.

Однак багато бідних країн досі розраховують саме на цей препарат, адже він дешевший та не потребує наднизьких температур для зберігання.

Раніше Chas News писав, що Австралія почне пускати в країну вакцинованих іноземних туристів, скасувавши майже дворічну заборону на в’їзд.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Корпорація Johnson & Johnson планує розділитися на дві компанії