Крим беззахисний перед ракетами Storm Shadow, які застосовує Україна — Повітряні сили

Російська протиповітряна оборона в Криму не може впоратися із ракетами західного виробництва Storm Shadow, які використовує Україна.

Про це в ефірі телемарафону заявив Юрій Ігнат, речник Повітряних сил України.

«Противник не може збивати ці ракети, попри те, що у них там «не имеющее аналогов ПВО». Якась кількість певно збивається, але ми бачимо за результатами, що ракети долітають. Крим, який нашпигований засобами  ППО потужно, не може впоратися із крилатими ракетами західного виробництва», — сказав він.

За його словами, результат від застосування SCALP/ Storm Shadow «постійно є».

Ситуація в Криму: що відомо

Останнім часом у Криму відбуваються вибухи на об’єктах окупантів, що забезпечують їх військовий потенціал. Зокрема, 22 вересня Збройні Сили України завдали чергового удару по військовій інфраструктурі росіян в окупованому Криму — було уражено штаб Чорноморського флоту росії в Севастополі. 

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявив, що внаслідок атаки ліквідовано щонайменше 9 осіб. Також поранення отримали 16 осіб, серед них  російські генерали.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна отримає від США невелику партію ракет великої дальності ATACMS — NBC