Мадс Міккельсен замінить Джонні Деппа у фільмі «Фантастичні звірі 3»
Gage Skidmore

Зірка серіалу «Ганнібал» Мадс Міккельсен має замінити Джонні Деппа у ролі Геллерта Гріндельвальда у фільмі «Фантастичні звірі 3».

Як повідомляє Deadline, Міккельсен веде переговори щодо участі в акторському складі третьої частини фантастичного серіалу на основі творів Джоан Роулінг.

Роль була вакантною через звільнення Джонні Деппа, який програв у Високому суді Лондона справу про наклеп проти британської газети The Sun. Депп заявив, що його попросила звільнитися продюсерська студія Warner Bros, й покинув проект.

Як повідомляється, Міккельсена обрав режисер Девід Єйтс на роль Гріндельвальда, «темного чарівника», який був головним антагоністом другого фільму франшизи «Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда». Колін Фаррелл, який зіграв Гріндельвальда в першому фільмі про «Фантастичних звірів», не зміг бути серйозно розглянутий через зобов'язання щодо нового фільму про Бетмена, в якому він грає «Пінгвіна».

Депп знявся лише в одній сцені, що робить його заміну відносно простою. Графік зйомок фільму був порушений пандемією коронавірусу, їх відклали з початкової дати в березні 2020 року на жовтень. Прогнозована дата виходу фільму також перенесена з листопада 2020 на липень 2022 року.

Довідка

«Фантастичні звірі і де їх шукати» — американсько-британське фентезійне кіно режисера Девіда Єйтса, зняте на основі однойменної книги Джоан Роулінг. Письменниця — автор сценарію та продюсер стрічки. Кінокартина є приквелом серії фільмів про Гаррі Поттера. Прем'єра першої частини франшизи відбулася 10 листопада 2016 року.

У жовтні 2014 року студія оголосила, що планує трилогію «Фантастична звірів». У липні 2016 року Девід Єйтс підтвердив, що Роулінг написала сценарій для другого фільму та ідеї для третього. У жовтні 2016 року Роулінг заявила, що серія буде складатися з п'яти фільмів.

Визначили найстрашніше кіно за прискоренням серцебиття у глядачів