Мера Мукачева Балогу відправили під варту з можливістю внесення застави у 30 млн грн
САП

ВАКС обрав запобіжний захід міському голові Мукачева Андрію Балозі, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Про це повідомляє САП.

Його відправили під варту  з альтернативою внесення 30 млн грн застави, з покладенням відповідних процесуальних обов’язків.

«Клопотання детектива НАБУ погодженого прокурором САП задовольнити частково. Застосувати до підозрюваного Андрія Балоги запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, тобто до 26 серпня 2024 року включно», — оголосив рішення суддя, пише «Слово і Діло».

Якщо його відпустять під заставу то він матиме прибувати за кожною вимогою, не відлучатися з Мукачевого, повідомляти про зміну місця свого проживання та місця роботи, утримуватися від спілкування зі свідками, здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Нагадаємо, співробітники СБУ та НАБУ затримали міського голову та голову районної ради на Закарпатті на зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки комунальної власності площею понад 3 га. Так, збитки територіальній громаді становлять 74,9 млн грн.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Експосадовця «Укренерго» підозрюють у розкраданні 10 млн грн на закупівлі бронежилетів