Миколі Тищенку повідомили про підозру за напад на ексвійськового у Дніпрі (фото)

За матеріалами ДБР генпрокурор повідомив про підозру народному депутату Миколі Тищенку за напад на колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Про це повідомила пресслужба Бюро.

«20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів», — йдеться у повідомленні.

За цими подіями Тищенку повідомили про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

Микола Тищенко обшук

ТИщенко підозра

20 червня у Дніпрі охоронці Тищенка напали на колишнього військового Дмитра «Сина» Павлова. Нардеп стверджував, що приїхав боротися у місто із шахрайськими колцентрами, а ексвійськовий нібито перешкоджав цим діям і напав на поліцейських. Однак на відео цього не видно, натомість на камеру зафіксували, як невідомі у балаклавах із супроводу депутата відірвали Павлова від коляски з дитиною та повалили на землю.

Товариші військового розповіли, що причиною конфлікту стало те, що чоловік поцікавився, чому місто пересуваються невідомі зі зброєю і розпізнавальних знаків у супроводі Тищенка.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Зеленський звільнив командувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля