Нова маячня від міноборони рф: дітям в ОРЛО роздавали фальшиві купюри, заражені туберкульозом

Міноборони рф продовжує поширювати фейки про «секретні біологічні лабораторії» та розробку «біологічної зброї» в Україні.

Чергову маячню з цього приводу на брифінгу 11 травня озвучив Ігор Кирилов, начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту зс рф.

Він звинуватив Україну у спробі спровокувати епідемію туберкульозу в Слов'яносербському районі Луганської області, окупованому росіянами ще в 2014 році. Начебто в селі Степове поширювалися фальшиві банкноти, на які нанесли збудник хвороби з великою стійкістю до ліків.

«Листівки, виконані у вигляді фальшивих грошових купюр, були інфіковані збудником туберкульозу та поширені серед неповнолітніх у населеному пункті Степове. Організатори цього злочину врахували особливості поведінки дітей, які мають звичку все «тягнути до рота» та брати продукти харчування немитими руками», — заявив Кирилов.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Навіщо потрібна мережа біолабораторій в Україні, чому їх фінансує США ,та чи можливо створити вірус, який буде вбивати лише росіян?