На Одещині СБУ затримала колаборантку, яка збирала кошти для окупантів
СБУ

В Одеській області контррозвідка СБУ викрила ще одну пособницю ворога. Колаборантка розміщувала відповідні пости у соцмережах, у тому числі заборонених в Україні і закликала підтримати фінансово підтримати окупантів.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

«Зловмисниця організувала збір грошей на потреби російських окупаційних угруповань, які воюють проти Сил оборони на південному та східному фронтах.Серед цих ворожих підрозділів — російські батальйонно-тактичні групи, що перебувають у захоплених районах Маріуполя та Херсонщини», — йдеться у повідомленні.

Зокрема, жінка пропонувала перерахувати гроші на банківську картку свого родича, що перебуває у місцях тимчасової дислокації військових угруповань рф.

Поплічницю ворога затримали у ході контрдиверсійних заходів. Зловмисницею виявилась мешканка Одещини, яка підтримувала збройну агресію проти України. Свої прокремлівські погляди вона активно поширювала через російські соцмережі, а також під час спілкування з оточуючими.

За даними СБУ її родичі вже з 2016 року перебувають у складі терористичної організації «днр» і беруть активну участь у бойових діях проти українських військ.

Раніше СБУ знайшла у представників заборонених партій зброю та склади з російськими агітками.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

На Миколаївщині СБУ затримала колаборанта, який допомагав окупантам в укріпленні позицій