На спадок Марадони у $50 млн претендують щонайменше 16 чоловік
Getty Images

Родичі легендарного Дієго Марадони, який помер 25 листопада у віці 60 років, розпочали битву за спадок футболіста. Заповіту він не залишив.

На свій шмат пирога претендують п’ять офіційних дітей велелюбного аргентинця, а також ще сім ймовірних. Крім них, свої претензії виказали чотири з п’яти сестер Дієго. Тобто щонайменше 16 осіб, пише британський таблоїд The Sun.

Видання повідомляє, що йдеться про близько $50 млн. Та наводить цитату співрозмовника видання: «Битва за гроші Марадони буде не просто змаганням. Це буде справжній Кубок світу!».

Окрім рахунків у банках Аргентини, Швейцарії та Еміратів, статок Марадони включає майно в різних країнах та елітні авто.

Аргентинське законодавство забороняє позбавляти спадщини дітей померлої особи і вимагає, щоб усі отримали однакові частки. В даному випадку навіть діти Марадони, яких він жодного разу не бачив або навіть не здогадувався про їхнє існування, але які зможуть довести факт спорідненості, матимуть однакові права на спадок разом з офіційно визнаними.

«Це неприйнятно для дітей Марадони, які роками були частиною його життя. Зараз вони вважають, що їх намагаються обдурити», — каже співрозмовник видання.

Наголошується, що Марадона написав заповіт у 2012 році, але скасував його чотири роки потому.

Chas News повідомляв, що адвокат Марадони вимагає розслідувати смерть футболіста.

Уся його велич і жах за 60 років від різдва Дієгова