На YouTube виклали заборонену стрічку про британську королівську сім'ю (відео)
Getty Images

Невідомі виклали на YouTube документальний фільм BBC 1969 року про британську королівську родину. Раніше його який заборонила королева Єлизаветою ІІ. На її вимогу стрічку сховали в архів корпорації.

Про це повідомляє CNN.

У 1969 році 110-хвилинний документальний фільм Річарда Коустона «Королівська родина» переглянули 30 млн британців. Він став одним з кінострічок, яку у Великобританії переглянули найбільше. За оцінками BBC, загалом фільм подивились 350 млн глядачів у всьому світі.

Фільм не з’являвся на екранах з 1970-х років. Єлизавета ІІ вважає, що кінострічка показує публіці надто інтимні сторони життя членів її родини.

У фільмі монарх порівнює посла США у Великій Британії з «горилою». Документалісти показують й повсякденне життя членів королівської родини. Зокрема, як вони відпочивають з барбекю у своїй шотландській резиденції в Балморалі.

В одній зі сцен глядачі можуть побачити, як шестирічний син Єлизавети ІІ Едвард просить у неї купити морозиво. На це вона відповідає: «Ця гидотна клейка субстанція буде в машині, чи не так?».

Chas News повідомляв, що Гаррі та Меган в США стали голлівудськими продюсерами.

Герцогиня Сассекська зізналась, що вони з принцом Гаррі втратили другу дитину