«Народний супутник»: мережу заполонили меми та фотожаби про ICEYE для ЗСУ (фото)

В рамках проєкту «Народний Байрактар» фонд Сергія Притули зібрав 600 млн грн на безпілотники для українських захисників. Втім, компанія Baykar подарувала українцям три дрони безкоштовно.

Тому, сьогодні, 18 серпня, Притула оголосив, що зібрані кошти витратили на доступ до бази даних супутникових знімків ICEYE, який триватиме понад рік.

«Відтепер наша армія буде максимально швидко отримувати супутникові знімки високої якості, які допоможуть нам з оперативним плануванням операцій. «Бавовни» буде багато», — сказав Притула.

У соцмережах бурхливо відреагували на покупку та почали ширити меми та фотожаби. Зокрема жартують, що, певно, кожен українець тепер може похвалитися своїм внеском у придбання доступу до супутника.

 

Користувачі соцмереж припустили, як використовуватимуть нову покупку проти окупантів, а також покепкували з інноваційних способів захисту «другої армії світу».

Також в мережі передбачили реакцію пропагандистів та їхні майбутні заяви про «достойний замінник» супутника в рф.

В уяві українців робота розвідки з новим супутником виглядатиме дещо інакше. Жартують, що Ілон Макс би оцінив.

Також жартують, що наступний збір Фонду Притули, ймовірно, дозволить ЗСУ вилітати в космос.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Крим! Повітряна тривога: у соцмережах відреагували мемами на вибухи в окупованому півострові