Наталія Вовк, яку ФСБ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має відношення до «Азову» — заява

Полк «Азов» заявив, що жінка на ім'я Наталія Вовк, яку російська ФСБ звинувачує у вбивстві Дар'ї Дугіної, не має жодного відношення до збройного формування.

«Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували фсб у своєму звіті щодо розслідування теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного відношення до полку «Азов» та ніколи не належала до нашого підрозділу», — написали у пресслужбі полку.

«Азов» називає документ, який використовують росіяни, черговою «візитівкою Яроша», а сам теракт — підготовкою самосуду над бійцями полку. «Азов» категорично засудив незаконне судилище та закликав зупинити це.

Хто така Наталія Вовк

Після вибуху машини доньки відомого російського пропагандиста Дар'ї Дугіної російська ФСБ почала активно «розслідувати» цю справу. Вже за два дні спецслужби заявили, що викрили «убивцю».

Як стверджують у ФСБ, злочин спланували та здійснили «українські спецслужби». Виконавицею нібито була громадянка України Наталія Вовк. За версією росіян, жінка приїхала в рф разом із 12-річною дочкою Софією Шабан та замінувала автомобіль Дугіної. Потім вона нібито підірвала машину, а сама виїхала в Естонію.

Після цього російські ЗМІ стали поширювати інформацію, що Наталія Вовк нібито служила в полку «Азов».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна непричетна до підриву машини Дар'ї Дугіної — Подоляк