НАТО має готуватися до того, що Росія може використати силу замість діалогу — генсек Альянсу
Getty Images

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг закликав Альянс готуватися до того, що Росія може застосувати силу замість діалогу.

Про це він заявив на брифігу з Ольгою Стефанішиною, віцепрем'єр-міністром України.

«Ми маємо готуватися до того, що Росія може використати силу замість діалогу. Тоді ми будемо говорити про важкі політичні наслідки для Росії. НАТО надає підтримку для України», — сказав Столтенберг.

Він також зазначив, що нарощення військ РФ на кордонах з Україною продовжується. По при це він вважає, що ескалації конфлікту все ще можна уникнути домовленостями.

«Формат НАТО-Росія — це важливі зусилля зробити політичні рішення і запобігти військовому конфлікту. Я вже брав участь у перемовинах з Росією. Знаю, що можуть бути досягнуті домовленості з Росією», — сказав генсек.

Політичні експерти зі США також вважають, що через слабку економіку Росії Захід зможе вплинути на неї.

Раніше Chas News писав, що радниця Джорджа Буша порівняла Путіна з Гітлером і сказала, що «те, що відбувається, має присмак 1938 року». Вона вважає, що Байден показує дуже велику слабкість щодо підтримки України.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«‎Смішно, що у Європі люди вірять, що їх не зачепить українсько-російський конфлікт. Але вони недостатньо розумні»‎