«Те, що відбувається, має присмак 1938 року». В США порівняли Путіна з Гітлером
Getty Images

Адміністрація Байдена показує дуже велику слабкість щодо підтримки України. А в США панують ізоляціоністські настрої.

Про це в інтерв’ю Сhas News на фоні переговорів НАТО та РФ розповіла Дебра Кейган, радниця Джорджа Буша-молодшого.

«Те, що відбувається у світі зараз, справді має присмак 1938 року, коли долю якоїсь країни обговорювали без її участі. У нас є приказка: «Якщо вас немає за столом — ви у меню», — каже Кейган.

Політик сподівається, що США і НАТО не прийматимуть рішеннь про Україну без України. Хоча б тому, що такі країни, як Польща чи Литва, однозначно вимагатимуть присутності нашої країни за столом переговорів.

Водночас Дебра Кейган вважає, що НАТО не робитиме різких кроків. А адміністрація Байдена, на її переконання, показує дуже велику слабкість щодо підтримки України.

«У Білому домі є люди, які вважають, що ми постійно повинні вести переговори з Росією, як би там не сталося. Їхня політика виражається словами «Давайте залишимося друзями з Росією». Але Росія не хоче бути вашим другом!», — говорить Кейган.

Також американський політик зазначає, що в США зараз дуже сильний ізоляціоністський рух.

«Ізоляціоністи колись вже переконували американців, що нічого страшного, якщо Гітлер захопить Європу, — з ним можна буде співпрацювати і все буде гаразд. Але вони не розуміють, що коли ви дозволяєте якійсь країні вторгатися і незаконно анексувати частину іншої країни, то ця перша країна ніколи не зупиниться. І на глобальному рівні це обов’язково вплине на життя американців», — застерігає Кейган.

Раніше Сhas News писав, що глава російської делегації на переговорах з НАТО запропонував Альянсу «збирати манатки».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Переговори Байдена та Путіна. Кремль і Білий дім повідомили, про що говорили лідери двох країн