Netflix показав трейлер шоу Девіда Леттермана із Володимиром Зеленським (відео)

Стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер спецвипуску шоу Девіда Леттермана «Мій наступний гість не потребує представлення» із президентом Володимиром Зеленським.

На кадрах показано, як Леттерман прибуває до Києва на поїзді та спускається до метрополітену, а також перші секунди інтерв'ю із Зеленським. Спецвипуск шоу записали на станції метропо Майдан Незалежності, яка з початку повномасштабної війни закрита для пасажирів.

Премʼєра шоу відбудеться 12 грудня на Netflix.

Чим відомий Девід Леттерман

Девід Леттерман — американський комік та один з найвідоміших елеведучий. З 1982 року на телеканалі NBC він вів нічне ток-шоу Late Night with David Letterman. Програма тривала 33 років — останній із 6 080 випусків вийшов із легендарним ведучим вийшов у 2015 році. Серед гостей шоу Леттермана були актори, спортсмени та політики, зокрема Барак Обама, Джон Маккейн, Білл Клінтон, Джим Керрі, Джонні Депп, Бейонсе та багато інших.

У 2018 році Леттерман започаткував на Netflix нове шоу «Мій наступний гість не потребує представлення». Його першим гостем став експрезидент Барак Обама.

Нагадаємо, Володимир Зеленський став «людиною року» за версіями журналу Time та газети Financial Times.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Бер Гріллз в Україні: разом із Зеленським телеведучий відвідав «Пункт незламності» у Києві (фото)