Netflix видалив додаток, Slack заборонив нові робочі простори

Стрімінговий сервіс Netflix видалив свій додаток з магазинів App Store та Google Play в Росії. При спробі провести пошук цього сервісу, додаток просто не знаходиться. Цей крок став логічним продовженням припинення роботи Netflix на російському ринку, про що компанія оголосила ще 6 березня. Тоді ж у Netflix повідомили про припинення будь-якої співпраці в рамках створення російського оригінального продукту.

Посилив обмеження для росіян і сервіс ділової комунікації Slack. Компанія заявила про нові обмеження щодо російських користувачів. Всі, хто користувався сервісом на платній основі, тепер мусять перейти на безкоштовний тарифний план. Окрім того, росіянам заборонено створення нових робочих просторів в Slack.

Нагадаємо, що станом на середину березня, через три тижні після початку війни з Україною, з російського магазину додатків App Store було видалено майже 7 тисяч аплікацій.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

«Яндекс.Еда» загубила дані співробітників російських спецслужб