Нова маячня росії: Pfizer та Moderna керували біолабораторіями в Україні

В міноборони росії заявили про нібито причетність фармацевтични компаній Pfizer та Moderna до розробок «біологічної зброї» в Україні.

Про це на брифінгу заявив Ігор Кирилов, начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту зс рф, пише «ТАСС».

За його словами, ідеологами військово-біологічної діяльності США в Україні є лідери Демократичної партії, які фінансують «військово-біологічні дослідження».

Він наголосив, що у цих «дослідженнях» нібито беруть участь американські фармацевтичні компанії, у тому числі Pfizer, Moderna, Merck, а також афілійована з американським військовим відомством компанія Gilead.

«Спільно з американськими фармацевтичними компаніями і підрядниками з Пентаґона до військово-біологічної діяльності залучені українські державні структури, основними завданнями котрих є приховування незаконної діяльності, проведення польових і клінічних дослідів і надання необхідного біоматеріалу», — сказав Кирилов.

Також в міноборони рф вигадали, що нібито дітям в ОРЛО роздавали фальшиві купюри, заражені туберкульозом.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.