Новинки травня. Прем’єри яких серіалів відбудуться цього місяця

Chas News підготував добірку серіалів, що виходять у травні і які варто переглянути.

«Любов, смерть і роботи» (Love, Death & Robots)

Дата виходу: 20 травня 2022 року

Жанр: фантастика, трилер

У головних ролях: Джош Бренер, Гері Ентоні Вільямс, Кріс Парнел

На стримінговій платформі Netflix незабаром представлять третій сезон фантастичної антології «Любов, смерть і роботи». Кожен сезон серіалу складається з коротких анімованих епізодів, які різні за стилем, жанром і через це сподобаються будь-якій аудиторії. Від горорів до веселих фантазійних історій про нашестя котів чи божевільний пилосос.

Епізоди поєднані між собою загальною темою — технологіями (зазвичай майбутнього), що виявляються не надто дружніми до людства. А за кожною фантастичною сценою приховане філософське висловлювання, що наштовхує на переосмислення місця людини у всесвіті.

«Обі-Ван Кенобі» (Obi-Wan Kenobi)  

Дата виходу: 25 травня 2022 року

Жанр: наукова фантастика, пригоди

У головних ролях: Юен Мак-Грегор, Гайден Крістенсен, Джоел Еджертон

Один з найочікуваніших проєктів із всесвіту «Зоряних війн». Пригоди головного героя розгортаються між подіями фільмів «Помста Ситхів» та «Нова Надія». Обі-Ван Кенобі перебуває на планеті Татуїн, де приглядає за юним Люком Скайвокером.

Паралельно він протистоїть імперцям та інквізиторам, що розгорнули масштабне полювання на всіх джедаїв з метою їх знищення.

Після неймовірного успіху «Мандалорця» можна впевнено сказати, що серіали студії Disney вдихнули нове життя у всесвіт «Зоряних війн». Тож фанати очікують продовження захопливого космічного вестерну, і навіть повернення одного з найпопулярніших попкультурних кінозлодіїв — Дарта Вейдера. 

Продовження читайте у матеріалі від Chas News

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.