НПЗ, РЛС та база «шахедів»: Генштаб назвав цілі нічної атаки дронів

Генштаб ЗСУ відзвітував про цілі та результати атаки на російські об'єкти вночі 20 та 21 червня.

Так, 20 червня підрозділи ЗСУ та СБУ атакували склад пально-мастильних матеріалів у Тамбовській області, а також нафтобазу «Енемська» у Республіці Адигея. У першому випадку відомо про пошкодження щонайменше однієї ємності із нафтопродуктами, а другому — зафіксовано п'ять вибухів, після чого почалася пожежа.

Наступної ночі безпілотники атакували Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Також завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки росіян в Брянській області та тимчасово окупованому Криму. Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

Крім того, СБУ завдала успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування «шахедів», навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих дронів, які розташовані у Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією.

Пожежі, які зафіксували супутники NASA, у районі військового аеродрому та навчального центру військ ППО в Ейську / соцмережа Х/AvScanNZ

Крім того, російські військові пабліки пишуть, що вночі біля Анапи російський ЗРГК «Панцир» збив свій же гелікоптер К-29, який займався пошуком надводних дронів. Повідомляється про загибель екіпажу з чотирьох осіб.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

США дозволили бити американською зброєю по будь-яким прикордонним територіям рф