«Обіцяю, що все буде по закону». Венедіктова закликала Ярославського повернутися в Україну
УНІАН

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова закликає харківського бізнесмена Олександра Ярославського повернутися в Україну.

На брифінгу у Харкові вона пообіцяла йому неупереджене розслідування ДТП, де був присутній кортеж бізнесмена. Про це пише «Укрінформ».

«Якщо ми хочемо, щоб у нас було все чесно, прозоро, по справедливості, а я обіцяю, що ми не будемо перетворювати нічого на політичні ігри, давайте не будемо робити зі звичайної кримінальної справи якийсь фарс. Повертайтеся в Україну, я вам обіцяю, що все буде за законом. Все буде чесно, професійно та швидко. Ми виконаємо всі слідчі дії. Тут гарантією моє слово буде», — зазначила генпрокурор.

Крім того, вона повідомила, що чоловік, який раніше зізнався у скоєнні ДТП, не прийшов на судове засідання. Його зараз розшукують.

ДТП сталося ввечері 9 лютого на трасі Чугуїв-Мартове. Тоді на місці загинув пішохід. ЗМІ почали писати, що на місці аварії знайшли номера «0018», які належать одній з машин кортежу Ярославського. Зазначили, що за кермом міг бути і сам бізнесмен.

На наступний день після інциденту Ярославський покинув Україну та полетів у Лондон.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Смертельне ДТП з кортежем Ярославського. Главу поліції Харківщини звільнили, у бізнесмена провели обшуки (відео)