Окупанти намагаються наступати на Авдіївському та Бахмутському напрямках — Генштаб
Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб ЗСУ інформує про ситуацію на фронті станом на вечір 23 листопада.

За даними Генштабу, сьогодні росіяни завдали по Україні масованого удару 65-ма ракетами. Пошкоджень зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у місті Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв з реактивних систем залпового вогню район населеного пункту Кустине Сумської області.

На Слобожанському напрямку у прикордонних районах Бєлгородської області противник періодично веде обстріли позицій наших військ, а також населених пунктів Харківської області поблизу державного кордону України.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог обороняється. Здійснює обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії, зокрема, в районах населених пунктів Кислівка, Крохмальне і Берестове Харківської області та Макіївка і Білогорівка на Луганщині.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник веде наступальні дії. Здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії обʼєктів в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Зеленопілля, Авдіївка, Водяне, Первомайське та Невельське.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог обороняється. Під артилерійський обстріл потрапили райони близько 10 населених пунктів.

На Криворізькому та Херсонському напрямках окупанти ведуть позиційну оборону. З артилерії ворог обстріляв Мар’ївку Дніпропетровської області та Херсон, Токарівку, Антонівку і Дніпровське на Херсонщині.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Не HIMARS єдиним: сучасна артилерія, яку передають Україні західні партнери