Окупанти планують обстріли мирного населення на Великдень та готують «пасхалки» — СБУ

Росіяни готують ще більше обстрілів цивільних та військових на Великдень та підписують снаряди.

Про це свідчить перехоплена розмова росіянина, яку опублікували в СБУ.

«Наші пацани пасху хохлам готують. Танкісти на снарядах пишуть «Христос воскрес!» Розважаємось, як можемо… Головне, щоб «Воістину!» назад не прилетіло», — розповідає окупант.

Водночас загарбник зазначає, з 19 людей у його взводі залишилося лише 7, інші — загинули або втекли.

«Тут нікого не додають. Навпаки – всі їдуть! Кого нам додавати? Тут усі біжать! У нас із бригади звільнилося вже 600 людей… Тут залишилися лише найстійкіші та алкаші», — каже росіянин.

 
Перехоплення СБУ: для нових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!»

Перехоплення СБУ: для нових обстрілів окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» Окупанти у Великдень планують влаштувати ще більше обстрілів мирного населення та українських захисників. Для загарбників, які так пишаються своєю «руZZкою духовністю», насправді немає нічого святого - вони навіть готують спеціальні снаряди і пишуть на них «Христос Воскрес!». Про це свідчать нові телефонні розмови рашистів, які вдалося перехопити СБУ. «Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!» Развлекаемся, как можем…» - розповідає окупант своїй дружині. Вони сміються і радіють із таких «привітань». Хоча коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інших – убили або втекли. І перспективи поповнення немає. «Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», - резюмує окупант. Не ясно, чому він так переживає… Це ж якраз ідеальний контингент для захисту «руZZкого міра». Але наші військові зроблять усе можливе, аби й ці рештки ворожої бригади «розформувалися» якомога швидше. #СБУ #ЗупинимоОкупантів #stoprussia

Posted by Служба безпеки України on Saturday, April 23, 2022

Раніше Chas News писав, що людей на вокзалі у Краматорську вбила ракета з написом «За детей».

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Ракетні удари по Одесі: що відомо про обстріл