Окупанти в Херсоні чекають на політтехнологів для проведення фейкового «референдуму»

Окупаційна адміністрація Херсону чекає на прибуття групи російських політтехнологів, яким доручили організувати підготовку та проведення фальшивого «референдуму». За даними розвідки, їх планують розмістити в готелі «Бордо», який під посиленою озброєною охороною.

Також окупанти активно поширюють в місті пропагандистські газети, зокрема, «Надднепрянскую правду». Серед заголовків — «Херсон получит: паспорта, связь, российские банки», «Новости СВО», «Профсоюз всегда беспокоился о правах трудящихся» тощо.

Розвідка також попереджає, що у приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша росіяни створили склад артилерійських боєприпасів. Машини розвантажували вночі 12 липня. Будівлю посилено охороняють, проводиться патрулювання скверу та вулиць.

Раніше у розвідці повідомляли, що результатами псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України не обов'язково стане їх приєднання до рф.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Спецпідрозділ ГУР звільнив пʼятьох українців з полону на окупованій Херсонщині