Окупанти завдали ракетного удару по селу Требухів на Київщині (фото)
Олександр павлюк / Telegram

У середу ввечері 4 травня майже по всій Україні лунає повітряна тривога. Близько 9 вечора окупанти обстріляли село Требухів у Київській області.

Про це у Telegram повідомир Ігор Сапожко, мер міста Бровари.

«Маємо оновлену інформацію щодо прильоту в Требухові. Після успішного спрацювання ППО,  залишки ракети впали в полі поблизу  с.Требухів. Будинки не пошкоджені. Постраждалих немає», — написав Сапожко.

Також інформацію про ракетний удар підтвердив Олександр Павлюк, очільник Київської обласної військової адміністрації і опублікував фото.

«Під час повітряної тривоги по Броварському району нанесено ракетний удар. За попередньою інформацією ракета збита ППО між селами Требухів та Красилівка. Внаслідок падіння уламків є загорання чагарника. На місці працює ДСНС. Інформація уточнюється та перевіряється», — написав він.

Російські окупанти у середу, 4 травня, надто активно завдають ракетних ударів по українських містах. Перші вибухи прогриміли ввечері у Черкасах, Запоріжжі та Дніпрі, однак за ними була ще одна хвиля — росіяни атакували Миколаїв.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

У Дніпрі, Черкасах та Запоріжжі прогриміли потужні вибухи: що відомо (оновлено, відео)