Олександр Шовковський виконуватиме обовʼязки головного тренера «Динамо»
ФК «Динамо»

Олександр Шовковський у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме «Динамо» до наступних матчів у чемпіонаті України.

Про це повідомили на сайті клубу.

За день до цього багаторічний тренер команди Мірча Луческу оголосив про відставку. Це сталося після матчу проти «Шахтаря», який завершився поразкою киян з рахунком 0:1.

Наступного дня гравцям представили нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський.

«За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати», — звернувся до футболістів відомий голкіпер. У його тренерському штабі будуть працювати Еміль Карас, Олег Гусєв та Михайло Михайлов.

Олександр Шовковський займає сьоме місце серед футболістів, що провели найбільше матчів за національну збірну України. Він — один із чотирьох воротарів за всю історію футболу, які зіграли 100 та більше матчів у Лізі чемпіонів УЄФА та один із шести футболістів, що зіграв у Лізі Європи у віці понад 40 років.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

ФІФА допустила підліткові збірні росії до чемпіонату світу