PayPal дав росіянам п'ять днів. Paysend та eBay припиняють роботу на ринку РФ

Дві платіжні системи PayPal та Paysend, а також сервіс онлайн-аукціонів eBay повідомили про припинення роботи в Росії.

Компанія PayPal запропонувала росіянам вивести кошти зі своїх рахунків до 18 березня, про що повідомила в довідковому розділі на сайті. Наразі функція виведення коштів з електронних гаманців користувачів зберігається.

Ймовірно, це прохання пов’язане з тим, що після цієї дати росіяни не зможуть вивести кошти зі своїх електронних гаманців. Нагадаємо, що PayPal повідомила про вихід з російського ринку ще 5 березня. 

Іще один платіжний сервіс покидає Росію — про припинення роботи на ринку країни-загарбника повідомила компанія Paysend. У своїй заяві керівництво компанії підкреслило, що воно не знайшло спосіб відділити підтримку окремих осіб від підтримки їх урядів, тож припиняє роботу в Росії через війну в Україні.

Онлайн-аукціон eBay теж припинив взаємодію з російськими адресами, проте не виключає, це може бути тимчасовим кроком, а призупинення пов’язане із зупинкою роботи платіжних систем та сервісів доставки. 

Декілька днів тому працювати на російському ринку відмовилися три розробники антивірусів

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини та публікує дивовижні історії. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

British American Tobacco оголосила, що виходить з російського ринку