«Подивимось». Мендель прокоментувала ймовірні санкції України проти Коломойського
УНІАН

Юлія Мендель, прессекретарка президента Зеленського, не виключила можливості запровадження українських санкцій щодо Ігора Коломойського. Так само, як і нових санкції США проти когось з українських корупціонерів.

Втім, закликала не гадати, а зачекати розвитку подій. Про це Мендель говорила у програмі «Бацман».

«Санкція є більше символічною і показує, що у них є докази корупції, оскільки там звучить чітко слово «корупція». Я думаю, що це не кінець. Думаю, це початок», — сказала прессекретарка про введення Держдепом США санкцій проти українського бізнесмена Ігора Коломойського.

Водночас Мендель не спрогнозувала, чи вводитиме Україна подібні санкції проти Коломойському.

«Подивимося. Я ж не гадалка. Буде як буде. Ми стоїмо за інтереси держави і кожного українця... Держава має бути сильною. Все, що робиться, це робиться не для того, щоб боротися проти певної персони. А для того, щоб кожний в державі знав, що має права, і що держава стоятиме за нього... Я нікому зараз не погрожую і не збираюся йти проти когось і розповідати якісь речі, які можна інтерпретувати по-різному. Просто давайте дивитися, як будуть розвиватися справи», — сказала Мендель.

Сhas News повідомляв, що 5 березня США оголосили про запровадження санкцій щодо українського бізнесмена Ігоря Коломойського.

П’ятниця-санкція. Що чекає на Ігоря Коломойського після рішення Держдепу США