«Погано». Голова ХОДА розповів про стан Кернеса
УНІАН

Мер Харкова Геннадій Кернес, який перебуває на лікуванні у Німеччині, почувається погано. Про це розповів голова Харківської обласної держадміністрації Олексій Кучер.

Очільник Харківської області під час інтерв’ю Дмитру Гордону так відповів на питання про стан Кернеса: «За моїми даними, погано. Але коректніше буде все ж мені не коментувати цю ситуацію».

Нагадаємо, у вересні прикутий до візка Геннадій Кернес захворів на коронавірус. Ширилися навіть чутки, що він впав у кому. Пізніше його у важкому стані, але притомного, літаком доставили до Берліна у клініку Сharite, де у той же час лікувався Олексій Навальний.

У палаті, в якій перебуває Кернес, заборонені телефони навіть для відвідувачів. Тож про стан міського голови Харкова можна судити лише за дописами його близьких в соцмережах. Так, 2 жовтня його друг бізнесмен Павло Фукс поширив в Twitter інформацію про те, що Кернес отримав негативний результат свіжого тесту на СОVID-19.

Втім ще раніше повідомлялось, що перевезення Кернеса до Німеччини не пов’язане з коронавірусом, а в нього різко загострилися хронічні захворювання. 

Також Олексій Кучер висловив особисту думку, що Геннадій Кернес до місцевих виборів в Україну не повернеться.