Поліцейських переплутали зі стриптизерами. У Аргентині громадяни влаштували секс-вечірку у розпал карантину
Getty Images

В Аргентині правоохоронці влаштували рейд на підпільну секс-вечірку під час карантину. Однак там їх переплутали з стриптизерами.

12 пар віком від 35 до 55 років влаштували підпільну свінгерську вечірку. Приїхали поліцейські, бо гості порушували карантин. Постукали в двері…

Зсередини їм помахали і ввічливо зустріли, пише Buenos Aires Times. Одна з учасниць оргії навіть сказала офіцеру, що він її збуджує.

Факт плутанини підтвердило джерело Infobae в правоохоронних органах: «Коли вони побачили нас, вони думали, що ми були частиною шоу, що ми стриптизери».

Однак після цього відвідувачі вечірки таки зрозуміли, що до них прийшли не чоловіки для розваг. Один неназваний чоловік повідомив поліцейським, що «коли їх побачив, думав, що прийшов десерт».

Врешті правоохоронці зупинили вечірку. Хоча гості не чинили опору поліцейським, їм загрожує штраф за порушення карантинних обмежень.

Карантин в Аргентині

8 січня уряд країни оголосив про введення національної комендантської години після зростання кількості нових випадків COVID-19 протягом останніх тижнів. Він буде діяти щодня з 1 до 6 ранку, поки кількість інфікувань у країні не зменшиться.

З початку пандемії в Аргентині було зафіксовано понад 1,7 млн ​​випадків COVID-19, понад 44 тис. із них із летальним результатом. Про це свідчать дані з сервісу для відстеження поширення коронавірусу від Центру системних досліджень при Університеті Джонса Хопкінса.

Не лише гарячі аргентинці масово займаються сексом на карантині.

От у Брюсселі все крутіше було: угорський політик, запеклий прихильник «сімейних цінностей», приїхав на гей-вечірку. Її накрила поліція у розпал комендантської години. Поки шановний депутат Європарламенту злазив із балкону, його затримали поліцейські, ще й наркотики при ньому знайшли. Угорець вибачився за порушення карантину. Його та інших учасників вечірки оштрафували на $250 євро.

Угорські консерватори, хоч їхній діяч і прославився «гей-секс-вечірками», внесли у конституцію заборони щодо ЛГБТ