Порносюжет наживо. У Словаччині жінка допомогла затримати грабіжника за допомогою орального сексу

36-річна громадянка Чехії допомогла поліції заарештувати 24-річного серба, який намагався пограбувати автозаправку. Зупинити злочинця їй вдалося за допомогою орального сексу. А відбувалося все у Братиславі в Словацькій республіці.

Про перше в Словаччині затримання за допомогою сексу повідомляють місцеві ЗМІ.

Випадок стався рано-вранці 27 січня. Грабіжник увійшов в магазин біля заправки, підійшов до співробітника станції і зажадав віддати йому всі гроші з каси. Отримавши готівку, злочинець пішов до офісу грабувати сейф заправки. Співробітник тим часом вибіг з будівлі через чорний хід, його колега подзвонив в поліцію.

Поки правопорушник возився з сейфом, в магазин увійшла відвідувачка. Вона зауважила злочинця, і, як повідомляє Noviny.sk, вирішила затримати його «незвичайним способом». Як з'ясувалося, жінка, щоб відвернути увагу злодія, запропонувала йому зайнятися оральним сексом, і той погодився. Коли поліція приїхала, злочинець і 36-річна жінка лежали на підлозі.

«Він тепер ваш. Я вже більше не можу», — сказала вона поліцейським.

У 24-річного серба відібрали награбоване і відвезли до відділку. Тепер його чекає суд.

Як ми писали раніше, у Аргентині громадяни влаштували секс-вечірку у розпал карантину. Поліцейських вони переплутали зі стриптиз ерами.

Порно атакує. Як блудливе мистецтво завоювало світ