«Потрібно більше спати»: Байден доручив не планувати для нього заходів після 20:00 — ЗМІ

Президент США Джо Байден закликав губернаторів-демократів утримуватись від планування для нього вечірніх заходів, аби більше часу приділяти відпочинку.

Про це повідомляє The Washington Post.

Своє прохання Байден висловив на зустрічі з губернаторами у Білому домі, де проходило обговорення передвиборчої стратегії.

Байден переконаний, що додатковий відпочинок сприятиме покращенню його публічних виступів. Також він зазначив, що останнє медичне обстеження підтвердило погіршення стану його здоров'я.

«Коментар Байдена про те, що йому потрібно більше спати, став одним із кількох пояснень, які він запропонував щодо виступу на дебатах, під час якого він плутав слова та іноді не міг закінчити речення. Він пояснив свою низьку продуктивність тим, що був хворий, на нього вплинули зміни часових поясів, а також його голова забита цифрами», — додає Washington Post.

Представник виборчої кампанії, своєю чергою, відзначив, що такий режим не є суворим обмеженням та не перешкоджатиме Байдену виконувати свої обов’язки ефективно. 

«Президент Буш лягав спати о 21:00, а президент Обама готував вечерю о 18:30. Нормальні президенти дотримуються балансу, так само як і Джо Байден. Навряд чи він такий же суворий, як Дональд Трамп, який проводить половину дня, роблячи безліч заяв на каналі Truth Social про плани, які можуть спричинити рецесію, а іншу половину — граючи в гольф», — сказав речник виборчої кампанії Кевін Муньос. 

Вибори президента США 2024 — головне

Президентські вибори в США відбудуться 5 листопада цього року. Це вже 60-ті в історії країни президентські вибори, на яких обиратимуть 47-го президента США.

Експрезидент США Дональд Трамп та чинний президент Джо Байден отримали необхідну кількість голосів делегатів для висування в президенти США.

27 червня між Джо Байденом і Дональдом Трампом пройшли перші теледебати. Подекуди їх визнають провальними для Байдена, адже у медіа та соцмережах активно поширюється думка, що президент, ймовірно, застарий, аби балотуватися у президенти.

На тлі цього редколегія газети The New York Times закликала Байдена знятися з виборів, а демократів — шукати іншого кандидата. Проте, родина переконала президента продовжувати.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Джо Байден хотів привітати прихильників і впав з велосипеда (відео)